Szaloncukorteszt – taroltak a mandulás marcipánosaink!

2016. december 26.

Számtalan különleges ízesítésű szaloncukorral kápráztatnak el bennünket a gyártók ma már, de a marcipános mindig a legkülönlegesebbek között van. Idén az Origó tesztelte a piac krémjét, és most sem kellett szégyent vallanunk. Sőt! Kifejezettem szerethető a marcipánosunk, a tesztelők szerint: “félelmetes módon etetik magukat”. Mi is biztosan megkóstoljuk!

tesco-finest-szalocukor_mandulas

Forrás: origo.hu

A tesztelők a cikkben sem titkolták, hogy úgy általában is szeretik a Tesco finest* termékeit, és kellemesen meglepte őket, hogy még a szaloncukrok komoly pályáján is ennyire finom a tesco sajátmárkás finomsága.

tesco-finest-szaloncukor-valogatas-54-55

Különösen a pörkölt mandulás és a sós mandulás vette le lábukról az ítészeket, az ízlelőbimbókon keresztül! Azt írják, hogy még az utóbbiban sem érződik a só. A szaloncukraink félelmetes módon etetik magukat – figyelmeztetve, hogy aki ilyet vesz, nagyon vigyázzon, mert megtörténhet, hogy egy ültő helyében felfalja a család az édességet. Mi ilyenkor két adaggal szoktunk beszerezni, mert az egyik már kézen-közön elfogy, és végül nem maradna a fára.

Aminek mi külön örültünk, ők pedig külön kiemelték, hogy az édesítőszeres csokoládékrémes változat íze is simán felért a cukros termékekéhez, ami pedig ritkán fordul elő.

Jó kóstolást kívánunk nektek is!