12 egyszerű lépés a boldogságért

2017. január 2.

Az ősz, az esős és borongós időjárás, a szürke égbolt mindannyiunk hangulatát befolyásolja. Lehangoltak, szomorkásabbak lehetünk ilyenkor. A jókedv és boldogság viszont nem évszak kérdése. Ha tudatosan dolgozunk rajta, minden egyes nap tartalmas és boldog lehet. Íme 12 lépés, ami segíthet ehhez eljutni! 

Rengeteg dolog történik velünk nap, mint nap. Mosolyt adunk és kapunk, kedvesen vagy éppen indulatosan szólunk egymáshoz. Törekedjünk arra, hogy mindent tudatosan éljünk meg. Vegyük észre, ha indulatosak vagyunk és próbáljuk megtalálni ennek az okát.

Lehet, hogy az, amit a másik tett vagy mondott, tulajdonképpen nem is sértő, csak engem most, ebben a pillanatban valamiért rosszul érintett. Ezt a valamit próbáljuk meg megtalálni. Mondjuk ki, hogy mi zajlik bennünk. Ez a másik embernek is segít abban, hogy megértsen bennünket. A beszéd, a kommunikáció minden egyes kapcsolatot jobbá tesz, és még a legnehezebb időkben is egyben tartja a csapatot, a baráti társaságokat és a családokat is. Az, hogy őszinték legyetek, különösen fontos.

Ezek mellett viszont van még 12 dolog, amellyel a boldogság felé haladhattok, lépésről-lépésre. Íme:

boldogsag_pin