Idén is elindult az “Ön választ, mi segítünk” program

2017. január 3.

Tavaly több száz helyi szervezetnek segítettünk, Közép-Európa legjobb közösségi projektjeit támogattuk. Most ismét szeretnénk segíteni, a döntés lehetőségét újra a vásárlók kezébe tesszük. Induljon hát az “Ön választ, mi segítünk” program második fordulója – vegyünk részt benne mindannyian!
A helyi jótékonysági vagy közösségi szervezetek 2017. január 2-től 31-ig jelentkezhetnek a programra. Ebben a szakaszban szeretnénk, ha hírét vinnétek az “Ön választ, mi segítünk” programnak. A jelentkezési határidő lejártával egy szakmai bizottság választja ki a 3 legjobb projektet körzetenként. A vásárlók ezekre a projektekre szavazhatnak majd a  szavazási időszakban, ami március 8-tól április 4-ig tart – a nyerteseket a vásárlók szavazatai alapján hirdetjük ki. Magyarországon összesen 63 közösségi projektet támogatunk, egyenként 400 000 Ft összeggel.

Hogyan segíthetsz?

  • A tájékoztató szórólapokat juttasd el a helyi szervezetekhez és a közösségi projektek vezetőihez – könnyen lehet, hogy éppen az a projekt lesz az egyik nyertes.
  • A vásárlóknak is mesélj a programról – ők is hírét vihetik.
  • Nekünk is mutasd meg, hogyan támogatod a programot: küldj egy történetet, képet vagy videót a hu_entescom@hu.tesco-europe.com címre – a legaktívabb csapatok a program végén csapatépítést nyernek.

Számítunk rátok! Jó szomszédhoz méltón vigyétek hírét a programnak. Pozitív hatással lehetünk a helyi közösség életére.
Még mindig nem győztünk meg? Az előző év eredményei magukért beszélnek. Tekintsd meg a videót és meríts ihletet az “Ön választ, mi segítünk” program tavalyi fantasztikus eredményeiből!