Idős férfi életét mentette meg egy angol üzletvezető

2017. január 11.

Egy 73 éves férfi életét mentette meg az egyik angliai üzletünk üzletvezetője. A fiatal nő éppen ebédszüneten volt, amikor hallotta, hogy az idős férfi elvesztette az eszméletét. Azonnal a segítségére sietett.

forrás: www.northantstelegraph.co.uk

A 73 éves férfi a Corby-i Tesco Extra előterében kitűzőket árult. A leszerelt katonáknak, veteránoknak és az elesettek családjainak akart segíteni a befolyó összeggel. Az  idős férfi fia is katona volt, ő 2007-ben Irakban halt meg.

Allen Edwards évek óta árulja a kitűzőket a Tesco előterében. Most viszont nem sokkal megérkezése után rosszul lett, szívrohamot kapott.

A 27 éves üzletvezető, Georgina Knibbs éppen ebédszüneten volt. A kollégái szóltak neki, hogy valaki rosszul van. Bár Georgina soha korábban nem használta a defibrillátort, most magához vette és azonnal az előtérbe sietett. Látta, hogy a férfi a földön fekszik, és miután észrevette, hogy nem lélegzik és a szíve se ver, azonnal  elkezdte az újraélesztést.

Az orvosok szerint az mentette meg az idős férfi életét, hogy a fiatal üzletvezető időben és bátran megkezdte az újraélesztését.

Az újraélesztés lépéseiről mi is írtunk korábban. Ezt itt olvashatjátok.