Környezetbarát zacskók

2017. június 26.

A környezettudatosság nálunk nem csak üres ígéret – ez határozza meg tetteinket és kiemelt területként kezeljük. Évek óta azon dolgozunk, hogy csökkentsük ökológia lábnyomunkat. Fontos, hogy mindannyian, minden nap vigyázzunk a természetre. Sokféleképpen óvhatjuk a környezetünket, például úgy is, hogy többször használható bevásárló zacskókat használunk. A Tescónál most megújult külsejű szatyrok közül választhatunk.

Miként óvhatjuk a környezetünket boltjainkban? Például úgy, hogy az egyszer használatos zacskók helyett a többször használható, évekig használható szatyrokat ajánljuk vásárlóinknak. Ez a kis lépés nagy hatással van a környezetünkre.

Tudjuk, hogy vevőink a bevásárlás során is kényelemre vágynak, ezért igyekeztünk minden vásárlótípus igényeit kielégítő zacskókat tervezni. Mostantól egységesítjük a bevásárló zacskó kínálatunkat, melyet a következő színekben és mintákban árulunk majd:

  • Pamut táskák – könnyen mosható és elfér a táskádban
  • Juta táskák – tartós anyagból készült, óriási és elegáns
  • Hűtőtáskák – praktikus, könnyen szállíthatóak bennük fagyasztott termék. A mirelit pultok közelében, illetve a kasszáknál található (a bolt elrendezésétől függően)
  • Rekeszekkel ellátott bevásárló szatyrok – az egyes terméktípusokat külön rekeszekbe lehet rakni, így könnyen és biztonságosan lehet szállítani azokat

…..és még sok másfajta zacskó.

Próbáld ki az új zacskóinkat és írd meg nekünk, hogy neked melyik a kedvenced!

Védjük együtt a környezetet!