Próbáld ki a Samsung gyorsjavítóját a budaörsi Tescónál

2017. augusztus 24.

Elromlott a telefonod? Szeretnéd gyorsan, akár 2 óra megjavíttatni? Akkor gyere el a budaörsi áruházunkhoz, ahol – a Samsung jóvoltából – a világon először az autódból intézheted a szervizelést. Közben pedig beugorhatsz hozzánk bevásárolni. A hvg.hu írt a magyar innovációról. 

Forrás: samsung.hu

A Samsung a budaörsi áruházunk parkolójában nyitotta meg a különleges szervizpontját. Itt nem kell sorszámot húzni és várakozni, elég a kocsival a szervizpont elé állni, és beadni az okostelefont vagy tabletet.

A drive-through kialakításnak köszönhetően ehhez ki sem kell szállnod az autódból. A Samsung és a szervizüzemeltető partner TMX Mobile Solution ígérete szerint a készülékeket – a hiba jellegétől függően – akár két órán belül megjavíthatják, mire a felhasználók végeznek a nagybevásárlássa – írják.

És ez még nem minden! Amíg javítják a telefont, addig cserekészüléket biztosítanak, majd ha kész van a telefon, akkor egy sms-t küldenek, hogy lehet érte menni. Amennyiben a javítás tovább tart, a telefont előre egyeztetett időpontban lehet átvenni az S-Drive-ban. Ha a hiba helyben nem orvosolható, a készülékeket a Samsung központi márkaszervizébe szállítják.

Te kipróbáltad már? Ha igen, írd meg kommentben, mik a tapasztalataid!