Hajrá! Még 5 nap van hátra az “Ön választ, mi segítünk” kampányból

2017. október 27.

Újabb hét, újabb remek képek és történetek az “Ön választ, mi segítünk” kampány utolsó napjairól. Még 6 nap van hátra a szavazásból. Ha még nem tetted volna meg, te is add le a voksod a neked leginkább tetsző kezdeményezésre! Addig is ismerd meg az elmúlt napok legjobb pillanatait áruházinkból!

Martonvásáron a helyi óvoda nagycsoportosai látogattak a Tesco Expresszbe – írta meg nekünk Segesdi Mónika boltvezető. A gyerekek nagyon készültek a látogatásra, elhozták a rajzaikat, amiket az egészséges táplálkozással kapcsolatban készítettek. Munkatársaink többet közülük ki is ragasztottak.

Vásárlóink is kedvesen fogadták a gyerekeket, volt aki a zsetonját a segítségükkel dobta be a gyűjtőbe. Kollégáink gyümölccsel, fánkkal, ropival vendégelték meg az ovisokat. Végül pedig ajándékot is kaptak tőlünk!  Nehezen indultak haza. 🙂

A gyerekek azért kampányolnak, hogy elkészüljön az óvodájukban az „Illat ösvény”. Ha ők kapják a támogatás, akkor többféle növényt ültetnek el a kiskertben, és forgatós oszlopot is építenek. Azt szeretnék, hogy a létrehozott kertet a település két másik intézményének gyerekei is látogathassák.

A nyíregyházi áruházunkban emlékezetes bemutatót szerveztek a helyi babaklub tagjai. Hordozós táncot mutattak be a babáikkal együtt. Nekik önkéntesek és szakemberek bevonásával olyan játékkomplexum kialakítása az álmunk, amelyben több funkció egyesül: lesz benne falmászóka, létra, hinta, csúszda és egy házikó is, amelyben tárolhatók az udvari játékok, kisebb kinti bútorok.

Vásárlóinknak színes műsorban volt része Tiszafüreden is. Az áruházban a helyi mazsorett egyesület fiataljai bemutatóztak – üzente meg Tóth Csilla.

Köszönjük a képeket és a beszámolókat!

Még mindig nem késő szavazni és voksolásra buzdítani vásárlóinkat!

A szavazás október 31-ig tart.

A programmal kapcsolatos összes információt itt találod!