Itt vannak a friss adatok! 344 szervezet versenyez “Ön választ, mi segítünk” programunkban

2018. április 10.

Hatalmas az érdeklődés! Összesen 519 pályázat futott be az idei “Ön választ, mi segítünk” programunkra, és közülük 344-en véglegesítették a programjukat a határidőig. Helyi kisközösségek, civil szervezetek, alapítványok nagy lendülettel dolgozták ki ötleteiket abban a reményben, hogy idén az ő terveik kapnak jelentős anyagi támogatást a Tescótól.

Hogy mi történik ezután? Jön az értékelés: a pályázatokat a Magyar Adományozói Fórum független szakértői tekintik át, így létrejön egy kör, ami körzetenként maximum három szervezetből áll. Ők azok, akik innentől kezdve minden lehetséges módon megismertethetik és népszerűsíthetik tervüket azért, hogy elnyerjék vásárlóink szimpátiáját, konkrétan: zsetonját! A zsetonokat vásárlásonként kapják vevőink, és azokkal a számukra legszimpatikusabb szervezet programjára szavazhatnak az áruházainkban kihelyezett zsetongyűjtőknél.

Ha visszaemlékszünk az eddigi népszerűsítő kampányokra, egyre kreatívabb megoldásokkal találkoztunk: áruházi infópultok, közös programok a vásárlókkal, néptáncbemutatók és sok-sok színes program várható ezúttal is a szavazás időszakában.

Munkatársaink már a pályázati szakaszban is hatalmas feladatot végeztek. Hírét vitték a programnak, személyesen, telefonon, e-mailben tájékoztatták körzetük közösségeit a lehetőségről! Jó hír, hogy ők a továbbiakban is segítik a pályázókat.

Nagy változás a korábbiakhoz képest! Körzetenként minden a szavazási szakaszba továbbjutó szervezetet díjazunk, így a Tesco most még több jó kezdeményezéshez nyújt segítő kezet! A legtöbb zsetont begyűjtő szervezet nettó 400 000 forintos, a második 200.000 forintos, a harmadik pedig 100.000 forintos támogatásban részesül. 

Szavazni, vagyis zsetonokat juttatni a pályázóknak május 7. és június 4. között lehet. A nyertes pályázatokat június végén hirdetjük ki.

Az „Ön választ, mi segítünk” programban a Tesco Magyarország 183 civil szervezetének összesen 42 700 000 forintot adományoz, így támogatva a helyi közösségek számára fontos projekteket.

Itt gyűjtöttük össze cikkeinket a közösségeket támogató programunk idei fordulójáról. Jó szemezgetést!

Bővebb információ, valamint a 2016-os és 2017-es pályázatok nyertesei:  www.tesco.hu/kozosseg oldalon találhatóak.

Együtt sokat tehetünk!