Szavazzunk sportos kolléganőnkre! Futónagykövet lehet Anitából!

2018. május 15.

Nagykövetet keres a Tihanyi félmaraton csapata. A játék lényege, hogy olyan jelölteket várnak, akiknek szenvedélyük a futás. Amellett, hogy sportfelszerelést és egy csomó klassz ajándékot kapnak, VIP-ként ott lehetnek futófesztiválokon is, és egy éven át ők lesznek a futás reklámarcai. Szavazzunk Répás Anita kolléganőnkre, hogy ő legyen az 5 szigligeti, vagy az 5 tihanyi futónagykövet egyike! Gördíts a részletekért!  

Már javában zajlik a megmérettetés! Most nem futnia kell Anitának, hanem lájkokat gyűjtenie! Képe és rövid bemutatkozása már ott van a nagyköveti fotóalbumban, sok versenytársáéval együtt. Egészen május 20-ig lehet szavazni, akkor lesz az eredményhirdetés. Tehát van még 5 nap!

Anita már 275 lájkot gyűjtött, dobjuk be magunkat és sokszorozzuk meg!

Kattints ide, az “Ők a Knauf Tihanyi Félmaraton márkanagykövet-jelöltjei!” albumba, Anita bemutatkozására!

A bemutatkozásban azt írja: “Az első versenyem 2015. szeptember 12.-én volt Balatonkenesén, ahova a barátaim “rángattak” el. Azóta a verseny óta a futás az életem részévé vált. Imádok versenyekre járni!
Eddig kisebb kihagyásokkal teltek az éveim, de szeretnék kicsit komolyabban belevágni a futásba, gyakrabban eljárni, fejleszteni magam sebesség terén. Belekezdtem a komolyabb keresztedzésbe is.
Azért szeretnék futónagykövet lenni, mert hihetetlen nagy motivációt adna a céljaim eléréséhez 🙂
Köszönöm a lehetőséget!”

Most rajtunk a sor! Szavazzunk!

Hajrá Anita!