Miért jó a gyáli logisztikai központunkban dolgozni?

2018. május 17.

Korábbi sorozatunkban kollégáink meséltek arról, miért szeretnek nálunk dolgozni, és az is szóba került, milyen a jó vezető, akivel öröm a közös munka. Most gyáli munkatársunk, Tímár Renáta hírszerkesztőnk sorait olvashatjátok, aki évek óta a logisztikai központunk tagja és nagyon szeret nálunk dolgozni.

“Itt nemcsak kollégái vagyunk egymásnak, hanem barátai is. Nagyon sokan 1-1,5 órát utaznak naponta a munkahelyükre és aztán haza. Ezek a hosszú utazások és a bent eltöltött idő a kollégákat közelebb hozza egymáshoz. A raktárban nem egymás mellett, hanem egymásért, egy célért dolgozzunk” – kezdi Renáta a beszámolóját.

Az új munkatársaknak sokat segítenek abban, hogy hamar a közösség megbecsült tagjai legyenek. “Minőségi betanítást kapunk a mentorált időszakban, segítenek beilleszkedni.”

Az is nagy pozitívum, hogy a vezetők nem utasítanak, hanem kérnek. “Ha látják, hogy elakadtál  segítenek, tanítanak, bátorítanak. Nincs csukott ajtó, nincs “most erre nem érek rá”. Figyelnek rád, veled örülnek és melletted vannak, ha rossz kedved van. A beosztásodat – a tőlük elvárható maximális figyelemmel – hozzád igazítják. A Munkaügy ügyfél-fogadását úgy alakították ki, hogy mindenki el tudja intézni a dolgát.”

Ha látják a kollégán, hogy tanulni szeretne, akkor mindenben támogatják. “Fejlődési és előrelépési lehetőséget biztosítanak. Akár egy új szakma megszerzését  is segítik. Nagyon sokunknak itt lett targonca vezetői jogosítványa.”

Aki pedig jól teljesít, azt igyekeznek több módon is elismerni. “Hónap dolgozói program van, ami ösztönöz minket hónapról-hónapra . Minden hónapban két hónap dolgozója van, az egyiket a vezetőink, a másikat a kollégák választják.”

Renáta így zárja a sorait: “A Tesco egy családbarát munkahely, nagyszerű csapattal, versenyképes fizetéssel, előrelépési lehetőséggel. Ezért szeretek itt dolgozni!”

Kommentben oszd meg te is a véleményedet!