Megújult külső, megszokott minőség: újra megnyitott csepeli áruházunk!

2018. május 18.

Háromnapos örömünneppel, akciókkal, kuponokkal és szuper programokkal nyitjuk meg újjávarázsolt csepeli áruházunkat! Az újranyitást vasárnapig tartó programokkal tesszük felejthetetlenné. A kedvezmények mellett kóstolók, főzőshow és gyerekprogramok is lesznek. És persze itt, az Éntescómon mutatjuk meg a megújult áruházunkról készült első fotókat!   

Start: a csepeli csapat készen áll!

Újranyitottunk! És ezt közösen ünnepeljük meg. Gyümölcs- és péksütemény kóstolóval, főzőshow-val, szépségápolási tippekkel várjuk megújult áruházunk törzsvásárlóit és új vevőinket. Persze a gyerekekre is gondoltunk: május 18-20. között lesz arcfestés, bohóc, kézműves foglalkozás és óriáscsúszda is!

Szüleiket akciókkal és kedvezmény kuponokkal csábítjuk: érdemes lesz jól körülnézni a megújult terek között, mert nagy meglepetések jöhetnek!

Csepeli áruházunkban teljesen újak a csemege, sajt és húspultok, még az önkiszolgáló hűtőrendszert is lecseréltük. Szakavatott szemek azonnal meglátják majd, hogy a pékségnél és a zöldségrészlegen is újak az eszközök, és nem mellesleg: megújult a dizájn.

Átlátható és ízléses: könnyen megtalálható az “egészséges” ételek tárháza, de szeretett prémium márkánk, a Finest elrendezése is megváltozott. Nagyobb, csinosabb térben kapott helyet, emellett a nemzetközi ízek is feltűnőbbek, könnyebben felfedezhetőek, mint korábban.

Tágasabb lett F&F divatrészlegünk, még áttekinthetőbb a ruhák és kiegészítők elrendezése, és természetesen kényelmesek, tágasak a próbafülkék. A vásárlóink által használt áruházi mosdókat is teljesen felújítottuk.

Megszépült a kassza és a vevőszolgálati pult, és ami rögtön első látásra is szembetűnő: kívül-belül megújultak a falak! Természetesen ebből a mall sem maradhatott ki: hamarosan több új üzlettel is találkozhatnak vásárlóink nálunk!

Dobj egy nagy szívet, ha neked is tetszik!