“Ön választ, mi segítünk”: koppannak a zsetonok, sokan szavaznak

2018. május 18.

Javában zajlik az “Ön választ, mi segítünk” programunk kampánya. Az a szervezet nyer, amely – vásárlóink jóvoltából – a legtöbb zsetont kapja. Szépen gyűlnek a szavazatok, eddig áruházainkban 743 433 zsetonnal fejezték ki vevőink szimpátiájukat. 

Már az első hét is igen sikeres volt a helyi közösségeket támogató kampányunkban! Vásárlóink közel 25 %-a adta le szavazatát a civil kezdeményezésekre az első héten. Szorgalmasan jutalmazzák a nekik szimpatikus szervezeteket, programokat a vásárláskor kapott zsetonokkal.

Cegléden és környékén is igazi kampányhangulat van. Egy lovasterápiás készségfejlesztő park megújításáért gyűjti a szavazatokat a  Paci Doki Alapítvány. Évek óta fogadják a családokat, ép és fejlesztésre szoruló gyerekek lakják be a gyönyörű zöld környezet tereit. Most éppen a szabadtéri játszótér faeszközeinek, hintáinak, játékainak felújítását, cseréjét tervezik. Cegléd, Albertira, Nagykőrös is megmozdult, közösen kampányolnak az alapítvánnyal.

Vásárlóink május 7. és június 4. között országszerte 58 körzetben, összesen 168 pályázat közül választhatják ki a számukra legszimpatikusabbat. Körzetenként a legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet 400, a második 200, a harmadik pedig 100 000 forint támogatást kap környezetszépítő, egészséges életmódot támogató vagy épp képesség- és készségfejlesztő programja megvalósításához.