Újdonságokkal is vár megújult budaörsi áruházunk!

2018. június 8.

Nemrég itt, az Éntescómon adtunk hírt arról, hogy csodás lett a megújult csepeli áruházunk. Most újabb hipermarketünket nevezhetnénk szépségdíjra: június 7-től várja ismét vásárlóinkat a felújított budaörsi Tesco. De nemcsak a dizájnra vagyunk büszkék: még kényelmesebbek és praktikusabbak a vásárlói terek is! Az már csak hab a tortán, hogy Csepelen és Budaörsön is új márkákkal, új üzletekkel is csábítjuk vevőinket.

Nagy, közös ünnepléssel és akciókkal nyitott meg újra teljesen felújított csepeli áruházunk. Ezzel párhuzamosan már zajlottak a munkálatok Budaörsön is. Így a nemrég felújított kecskeméti és nyíregyházi áruházunk után most a fővárosiak örülhetnek két megújult Tescónak.

Kényelmesebb, könnyebb a vásárlás a kreatív terekben! Budaörsi és csepeli üzleteink megújításakor is ugyanazt az elvet követtük, mint vidéken: a vásárlói igényekhez igazítottuk az új bútorzatokat és az egyes termékcsoportok elhelyezését is. Arra koncentráltunk, hogy a korábbiaknál is kényelmesebb és könnyebb legyen a bevásárlás.

Budaörsön ezért a felújítás során az összes szárazáru terméket egy helyre szerveztük.

Lecseréltük a fagyasztókat is: az új mirelit hűtőrendszer és bútorok az eddigieknél is hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a mélyhűtött ételek tárolását.

A gördülékenyebb ügyintézés érdekében pedig a vevőszolgálati pultokat is átalakítottuk.

Nemcsak trendi, nagyobb is az F&F tér! Igen, ruházati osztályunk is új helyet kapott, így még nagyobb területen lehet válogatni a divatos ruhaneműk és otthoni kiegészítők között.

De van még jó hírünk a Csepel és Budaörs környékén élőknek is: ősztől a JYSK, a DM és a Fressnapf mellett a KIK is beköltözik a Tescóba! Ezen kívül Budaörsre további szupermárkák költöznek egy-egy üzlettel: jön a Rossmann és a Reserved is!

Megújult budaörsi áruházunk június 7-től várja régi törzsvásárlóink mellett új vevőinket is. Csepelen már május 17-én elindult az új időszámítás!

Dobj egy szívecskét, ha neked is tetszik!