Bámulatos eredmények az “Ön választ, mi segítünk” kampányunkban

2018. június 14.

Összeszámoltuk, összesen hány szavazat érkezett a helyi közösségeket támogató kampányunkban! Az eredmény lenyűgöző: magyar vásárlóink a kampány heteiben 2 989 306 darab zsetonnal fejezték ki szimpátiájukat a civil szervezetek iránt, míg Közép-Európában összesen 165 181 42 voks érkezett a programokra!

Az “Ön választ, mi segítünk” kampányunk utolsó hetében már mindenki érezte, hogy nagy a tét. A legtöbb szavazatot itthon és szerte Közép-Európában ebben a 7 napban adták le vásárlóink. Magyar áruházainkban 820 260 darab zseton koppant a gyűjtőládákban. A négy országban, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban pedig ez a szám 4 783 020!

Örülünk, hogy vásárlóinknak is fontos a helyi közösségeket támogató programunk, aminek segítségével szerte az országban rengeteg hasznos és érdekes terv valósulhat meg a mi támogatásunkból.

Köszönjük minden kollégánk munkáját! Beszámolóitok alapján sokan buzdítottátok szavazásra vásárlóinkat és számos hírt kaptunk az áruházakból, hogyan segítettétek a szervezeteket, hogy minél többen megismerkedhessenek velük. Egy szóval, nagy szerepetek volt abban, hogy ilyen sikeres lett a programunk!

Hamarosan pedig jön a várva várt eredményhirdetés, jövő héten kiderül, hogy a szavazatok alapján körzetenként ki, mennyi támogatást kap!

Idén még több jó ötlet megvalósítását támogatjuk. Körzetenként minden, a szavazási szakaszba továbbjutó szervezetet díjazunk! A legtöbb zsetont begyűjtő szervezet nettó 400 000 forintos, a második 200.000 forintos, a harmadik pedig 100.000 forintos támogatásban részesül. 

Figyeljétek az Éntescómat a friss hírekért!