Megújul a celldömölki áruházunk

2018. július 9.

Július közepétől építik át a celldömölki áruházunkat, melynek során a vásárlói és a dolgozói tér, valamint a kínálat is átalakul. A megújult celldömölki Tesco augusztus közepén nyit újra, a munkálatok ideje alatt az áruházban dolgozó kollégáinkat a környékbeli Tesco üzletekben várják vásárlóinkat. 

Mindannyian változunk: vásárlóink, a szokásaink, és velük együtt a Tesco áruházak is. Fontos számunkra, hogy ne csak kiváló minőségű termékeket kínáljunk, de a bevásárlást kellemesebbé és hatékonyabbá tegyük, kollégáink számára pedig olyan munkakörnyezetet biztosítsunk, ahol szívesen dolgoznak.

Az üzlet kiürítése 2018. július 17-én, az ideiglenes boltzárást követően kezdődik. Bár a celldömölki áruház az átépítés közben nem lesz nyitva, az érintett kollégáinkat a környékbeli áruházainkban kapnak munkát, valamint az újranyitásig számos tréningen és továbbképzésen vesznek majd részt. A celldömölki áruházunk augusztus 16-tól megújult belső terekkel és a helyi vásárlók igényei szerint átalakított termékkínálattal várja majd vissza vásárlóinkat.

Az élelmiszer-pazarlás elleni küzdelem elkötelezettjeként – a celldömölki áruházunk kiürítésekor a már nem eladható, de tökéletesen fogyasztható minőségű pékáru, zöldség és gyümölcs mellett a közeli lejáratú szárazárut (például tészták, fűszerek, ételporok stb.) is a helyi rászorulóknak ajánljuk fel a Magyar Élelmiszerbank helyi partnerszervezetén keresztül.

Egyre több áruházunk újul meg, erről ITT és ITT írtunk.