A Tesco áruházakban most mindenki labdába rúghat

2018. július 13.

Áruházainkban, a legkülönfélébb módokon most mindenki labdába rúghat. A színes programokon túl pedig azonnali, garantált nyeremények is várják régi és új vásárlóinkat.

Vásárolj nálunk, majd vegyél részt a hozzád legközelebbi áruházunk programjain. Ha felmutatod a blokkod, amit a  minimum 2000 forint értékű vásárlásod után kaptál, akkor ajándékot kapsz hoszteszeinktől. Ezen kívül különféle ingyenes programokkal várunk téged és a családodat!

Akit nemcsak a labdarúgás, de a játékszerrel való zsonglőrködés is érdekel, az freestyle bemutatón  és oktatáson is részt vehet. Aki gyerekkorában kedvelte a lábteniszt, közismert nevén a lábtengót, az a speciális asztalon játszott teqballt is imádni fogja. A virtuális labdarúgó-világ szerelmeseit Xboxszal várjuk. Akik a hagyományos dolgokat kedvelik, azok a csocsóban mérhetik össze erejüket és tudásukat. Ezen kívül a gyerekeknek kreatív sarokkal, arcfestéssel és szurkolói fotózással is készülünk. Utóbbiban minden korosztály részt vehet.

Ha eljössz, találkozhatsz Dobó Ágival, a Tesco Üzletsor új arcával is, aki szépségkirálynő, jogász, blogger, A konyhafőnök VIP győztese és nem utolsó sorban két gyermek boldog és büszke édesanyja.

Sok szeretettel várunk pénteken a csepeli, szombaton a balatonfüredi, vasárnap pedig a budaörsi áruházunkban!