Konzervcímkézésből jelesre vizsgáztak a Support Office munkatársai

2018. augusztus 3.

Önkéntesnek álltak a Support Office-ban dolgozó kollégáink! Stratégiai partnerünknél, az Élelmiszerbanknál segédkeztek, konzerveket címkéztek föl. Rengeteg fotót küldtek a jó hangulatú közös munkáról.

Kollégáink egyenpólót öltöttek és lelkesen jelentek meg egyik reggel az Élelmiszerbank raktáránál. Szabó Szilvia, az Élelmiszerbank igazgatója fogadta őket, hogy elmondja, mi az országos szervezet küldetésének célja. Kollégáink ezután buzgón álltak neki a munkának. Rengeteg konzerv várt rájuk, nekik kellett címkével ellátni mindegyiket, hogy aztán az Élelmiszerbank a partnerszervezetei segítségével eljuttassa a rászorulókhoz.

A pakolást és címkézést csak az ebéd szakította meg, munkatársaink pizzát és ásványvizet kaptak. Nagyon örültek neki, hiszen alaposan megéheztek a fizikai munkában. Ezután késő délutánig folytatták a címkézést, aminek meg is lett az eredménye: 66 raklap zacskós levest, 16751 db kukorica konzervet és 18358 db zöldborsó konzervet címkéztek fel.

Nem is csoda, hogy a nap végére kellemesen elfáradtak. Azt mondják, nagy élmény volt a közös segítségnyújtás, nagyon jó hangulatban dolgoztak együtt.

Kollégáink a Munkatársi Önkéntes Program keretében nyújtottak segítséget. Összesen 34-en vettek rész a programban.

Írjátok meg ti is az élményeiteket, hol segítetteket!