Fotók! Kollégáink egy nap alatt felújították a Vackor ovit Óbudán!

2018. augusztus 6.

Hat kollégánk fogott össze, hogy profikat megszégyenítő módon kifessen két folyosót és a zeneszobát a Vackor óvodában, Budapest III. kerületében. Míg a Kolosy téri Tesco expressz csapatának egyik fele az üzletben állt helyt, a többiek ecsetekkel, hengerekkel és létrával virtuózkodtak. Gyönyörű lett az eredmény, máris mutatjuk a szuper képriportot!

 

Olvassátok Fodorné Angyal Gabriella boltvezetőnk beszámolóját:

“A Munkatársi Önkéntes Program keretein belül Óbudán meglátogattuk a Vackor óvodát, hogy szebbé tegyük a gyermekeknek. Az óvodavezető és kollégái szívesen fogadtak minket, még finom kávét is kaptunk. A felajánlott segítség az óvoda két folyosója és egy zeneszoba kifestése volt. A szerszámokat és az anyagot az önkormányzat biztosította. A Kolosy dolgozók egy csoportja a boltunkban dolgozott, hisz mindenki nem tudott eljönni, a másik fele pedig izgatottan kezdett hozzá a feladatokhoz.”

 

Majd így folytatja: “Szerencsére mindannyian ügyesen bántunk a glettvassal, az ecsetekkel, a hengerekkel. Bár néha esetlenül fogtuk a munkaeszközt, ami nagy hahotázásra késztette a csapatot, mégis a kitűzött célt sikerült teljesíteni. Az óvoda dolgozói is egész nap támogattak minket. Nagyon örülünk, hogy segíthettünk a Vackor óvoda szépítésében! Köszönjük a lehetőséget!”

 

Jött is a gyönyörködés utáni köszönetnyilvánítás az óvoda helyettes vezetőjétől, Sándor Maritól: 

“Kedves Tesco expressz dolgozók! Szombat van, mégis tárva nyitva volt ma a Vackor óvoda összes ablaka.
Nagy örömünkre szolgált, hogy  a Kolosy téri Tesco expressz dolgozói közül hatan újjávarázsolták az emeleti folyosót és a zeneszobát. A festés 9 órakor kezdődött, a munkát 17 órakor fejeztük be. Köszönjük szépen a felajánlott munkát, a segítséget! Örömmel fogadtuk a “tescósok” felajánlását, szabadnapjukat önkéntes munkával az óbudai Vackor óvoda szépítésével töltötték. Nagyon köszönjük a segítséget!”

 

Büszkék vagyunk rátok! Nagy szívecske a Kolossy expresszbe, Óbudára!