Áruházvezetők festettek tantermeket Szegeden

2018. augusztus 9.

Önkéntes festőnek álltak szegedi kollégáink! A Munkatársi Önkéntes Programunk szervezésében az egyik helyi iskolát választották, hogy időt és fáradtságot nem kímélve kifessenek néhány tantermet. A különleges segítő akcióra a helyi tévé is felfigyelt.

A szegedi Rókusi körúti Tescóban dolgozó munkatársaink vettek részt az önkéntes munkában – számolt be a nem mindennapi eseményről Czinki Norbert. Kollégáink vállalták, hogy kifestik a szegedi Arany János Általános Iskola három iskolatermét.

 

Amikor az iskola igazgatója meghallotta a tervet, nagyon megörült a váratlan segítségnek. Ami valóban jókor érkezett, hiszen az iskola nehéz anyagi helyzetben van, idén biztos nem tellett volna festésre. Természetesen a felújításhoz szükséges eszközöket is a Tesco biztosította.

 

Sokan csatlakoztak a festéshez-mázoláshoz. A szegedi áruházunkból 3 kollégánk, egy áruházvezető gyakornok, valamint az áruházvezető jött el segíteni. De tágabb körben is számos munkatársunk érezte fontosnak, hogy ott legyen. A régiót a szegedi áruházvezetőn kívül a területi vezető, valamint a makói, kalocsai, kiskőrösi, és a Szeged 5K áruházvezetői is képviselték. Hozzájuk csatlakozott a szegedi áruház területi és vezető személyzeti támogatója is, így valóban hatalmas csapat vett részt a munkában.

A nagyszerű napról a Szeged Tévé is beszámolt, nézzétek meg az összefoglalót!

Büszkék vagyunk a csapatra. Az ilyen pillanatokért hívtuk életre a Munkatársi Önkéntes Programunkat. Legutóbb egy ovit varázsoltak szebbé ugyancsak szegedi kollégáink. Budapesti munkatársaink pedig kerítésfestésben remekeltek. 

Köszönjük minden kollégának a részvételt!