Ez aztán az elismerés: Miénk a legjobb vaníliás jégkrém!

2018. augusztus 10.

Öröm és boldogság: 18 vizsgált jégkrém közül kiemelkedtek a mezőnyből a sajátmárkás jégkrémeink! A Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatal (NÉBIH) tesztjén két termékünk is bekerült a Top 3-ba, megelőzve több drágább fagyit. Ezért jégkrémeink a jövőben a Szupermenta emblémáját viselhetik, amit csak a kiváló minőségű termékeknek ítélnek oda.

Forrás: szupermenta.hu

“A Tesco simán leverte a luxusjégrémet a nagy bolti fagyiteszten” – hirdeti a penzcentrum.hu a tesztről szóló cikkében, ami részletesen ismerteti a NÉBIH vizsgálatát.

A szakemberek rendkívül szigorú mérce alapján tesztelték a boltokban kapható dobozos vaníliás jégkrémeket. A Szupermenta tesztben a termékek glutén-, laktóz- és tejfehérje tartalmát is mértek. Természetesen íz és állag alapján is rangsorolták a hűsítő finomságokat, mindezek alapján a sajátmárkás jégkrémeink igen előkelő helyen végeztek.

A képzeletbeli dobogó legfelső fokát ostromolja a Tesco Vanilla Ice Cream Vaníliás jégkrémünk. A még kedvezőbb áru termékünk is nagyon ízlett az ítészeknek, a Tesco Value ice cream Vaníliaízű jégkrém a 3. helyre került a rangsorban.

Forrás: szupermenta.hu

A tesztelésről videó is készült, érdemes végignézni!

Büszkék vagyunk rá, hogy sajátmárkás termékeinket nemcsak vásárlónk szeretik, hanem a szakemberek is elismerik kiváló minőségét!

Kóstoljátok meg mindkét jégrémünket! Érdemes!

További kiemelkedő sajátmárkás termékeinkről ITT, ITT és ITT olvashattok.