Esztergomi történet az elveszett bankkártyáról és egy Facebook-posztban mondott köszönetről

2018. szeptember 10.

A kasszánál felejtette bankkártyáját egyik vevőnk Esztergomban. Pénztáros kolléganőnk mentette meg a helyzetet, azonnal észrevette, mi történt, és még időben intézkedni tudott. Nagy kényelmetlenségtől és utánajárástól kímélte meg a hölgyet! Ami viszont ezután jött, szívmelengentő! Figyelmességre figyelmesség jött válaszul. A folytatásért olvass tovább!

Vásárlónk egy Facebook-posztban osztotta meg tescós élményét. Kiderült, hogy a hölgy nálunk vásárolt, majd fizetés után elpakolt, és elindult haza. Ami ezután történt, először meglepte, aztán meghatotta, végül arra késztette, hogy kiposztolja! Íme!

Jöttek is a lájkok és hozzászólások!

Volt, akinek az jutott eszébe, hogy vannak még rendes emberek. Volt akinek az: ritka, hogy valaki a jó élményét is megosztja. De még olyan is akadt, aki korábbi tescós élményét posztolta válaszul: “Hasonló pozitīv esemény törtėnt velem is; a vásárlóknak fenntartott füzetbe regisztráltam a köszönetemet. A hölgy fizetését emelték (Gondolom, több elismerėst is kiérdemelt…)”

És jött egy másik is: “Néhány éve a vásárlók könyvébe írtam néhány dicsérő gondolatot az egyik tescós pénztárosról. A vezető levélben köszönte meg a dicsérő szavakat!”

Vásárlónk azóta is járt esztergomi áruházunkban. Ezt írta egy nekünk küldött pár sorban: “Milyen különös dolgokat produkál az élet! Éppen ma voltam a Tescoban és láttam azt a kedves hölgyet, akiről írtam. Míg várakoztam arra, hogy barátnőm fizessen, megálltam oldalt és figyeltem a hölgy munkáját. Tünemény volt mindenkivel. Természetesen nem zavartam őt, hiszen ez az egész történet nem is rólam szól. De olyan volt nekem, mintha egy régi barátnő lenne… Korban nem lehetünk távol egymástól. De milyen jó is lenne Őt megismerni közelről!”

Vajon a történet folytatódik? Ki tudja…

Mindenesetre mi nagyon büszkék vagyunk rátok!

Dobj egy szívet, ha neked is tetszett!