Vadpörköltöt főzött, így támogatta a játszótér fejlesztését a zalaegerszegi vevőszolgálatos csapat

2018. szeptember 24.

Munkatársaink ismét megmutatták, milyen ereje van a közösségnek! Mivel főzni és segíteni is szeretnek, ezért gondoltak egyet, és közösen elmentek a Zalaegerszegi Vadpörkölt és Borfesztiválra, ahol jótékony főzéssel támogatták egy nemes kezdeményezés megvalósulását – írta meg nekünk Szentes Melinda áruházvezetőnk. 

A rendezvényen a jótékonysági vadfőzés volt a fő program. 104 csapat, köztük zalaegerszegi áruházunk vevőszolgálatosai is fakanalat ragadtak, hogy a támogatás mellett finom falatokkal kápráztassák el az érdeklődőket.

“Szombat reggel a kis vevőszolis csapat lelkesen vette át a város által felajánlott vadhúst, melyből délre vargányás vadpörkölt készült dödöllével. A rendezvény során 74 db ebédjegyet sikerült begyűjtenünk, és a csapatok között elsőként fogyott el az általunk készített étel is” – számolt be az eseményről Melinda.

A jótékonysági főzésből befolyt bevétel jó helyre kerül. Az összegyűlt pénzt a város a Bogáncs Állatmenhely és a zalaegerszegi gyermekjátszóterek fejlesztésére fordítja.

Büszkék vagyunk a zalaegerszegi csapatra! Nagy szívecskét küldünk nekik!