Szegeden és Hódmezővásárhelyen is a Tesco lett az év SuperStore boltja

2018. október 1.

A szegedi Tesco Extra áruházunk a SuperStore 2018 szakmai verseny szeptember 27-i díjkiosztóján a „Bevásárlóközpont” kategória győztese lett, a hódmezővásárhelyi Tesco áruházunk pedig a közönségdíjat vihette haza. A versenyen olyan mintaértékű boltokat díjaztak, ahol a külső és belső bolti megjelenés, az üzlet kialakítása, a termékek kihelyezése, a választék, a dolgozók és a kiszolgálás is a legtökéletesebben harmonizál a vásárlók igényeivel.

A Trade Magazin idén is 14 kategóriában hirdette meg az év SuperStore boltja versenyét Magyarországon. A zsűri az összhatás, a koncepció és megvalósítás összhangja, illetve az eredetiség és kreativitás szerint döntött az ország legjobb boltjairól. Fontos számunkra, hogy ne csak kiváló minőségű termékeket kínáljunk, hanem vásárlóink igényeket szem előtt tartva alakítsuk ki áruházainkat, a bevásárlást kellemesebbé és hatékonyabbá tegyük, kollégáink számára pedig olyan munkakörnyezetet biztosítsunk, ahol szívesen dolgoznak, és így vásárlóink is elégedettebben távozhatnak.

Szentkirály József, a szegedi Tesco Extra áruházvezetője kiemelte: „Arra összpontosítottunk, hogy országnak-világnak megmutathassuk, mennyi innováció várja vásárlóinkat, ha hozzánk betérnek. A Scan & Shop, a Tesco Online Bevásárlás és az önkiszolgáló kassza mind olyan lehetőség, amelyek még könnyebbé és hatékonyabbá teszik a bevásárlást. Köszönjük a szakmai zsűrinek, hogy díjazta előfeszítéseinket, és mi lehettünk a „Bevásárlóközpont” kategória győztesei. A jövőben is mindent megteszünk azért, hogy nagyszerű élmény legyen a bevásárlás a 20 éves szegedi Tesco Extrában. Hálás vagyok a csapatomnak, hogy ők is ugyanígy gondolják.

Lévai Norbert, a közönségdíjas hódmezővásárhelyi Tesco áruházvezetője elmondta: „Hódmezővásárhelyen egymás mellett élünk vásárlóinkkal, a legtöbben minden nap betérnek hozzánk, jól ismerjük egymást. Büszkék vagyunk rá, hogy mi kaptuk a legtöbb szavazatot a számunkra legfontosabbaktól, a vevőinktől. Kollégáimmal egy ilyen elismerés után még nagyobb lelkesedéssel várjuk régi és új vásárlóinkat, hiszen méltók szeretnének maradni a megtisztelő címhez. Köszönöm minden munkatársamnak azt a kis pluszt, amit vásárlóinknak nyújtanak és ami hozzásegített minket a sikerhez. 

 

Gratulálunk minden pályázó csapatunknak és a nyerteseknek!