Csúcsvezetőink zöldséget pakoltak az Élelmiszerbanknál

2018. október 5.

Vezetői csapatunk is beállt a segítők táborába, a cseh Élelmiszerbank raktárában, České Budějovice-ben. Bepillanthattak abba, hogy az ott dolgozók, hogyan állítják össze a nélkülöző embereknek szánt, nagy segítséget jelentő csomagokat.

Először érdekes előadást hallgattak meg arról, hogyan működik az Élelmiszerbank a mindennapokban, hol és hogyan segítenek a rászorulóknak, hogyan küzdenek az élelmiszer-pazarlás ellen. Aztán a hatalmas raktárban csatlakoztak az ott dolgozókhoz, főleg répát és krumplit válogattak, illetve más élelmiszereket csomagoltak dobozokba – ahogy a képeken látni, jó hangulatban.

Közép-európai vezérigazgatónk, Matt Simister a helyszínen azt mondta: “A legjobb módja igazán megérteni valaminek a működését az, hogy kipróbáljuk magunk. Igazán nagyszerű élmény volt, hogy az egész vezetőség együtt dolgozott, és látta azt az elképesztő erőfeszítést, amit az Élelmiszerbank tesznek, hogy segítsenek embereken. Jó alkalom volt elgondolkodni azon is, hogy mi, a Tescónál, mit tehetünk a dolgok előre mozdítása érdekében.”

Te is szívesen kipróbálnád magad önkéntesként? Jelenkezz Munkatársi Önkéntes Programunkba!