Kerítést festettek önkéntes kollégáink Debrecenben

2018. október 11.

Kerítést festettek kollégáink Debrecenben – egy magatartászavaros gyerekeket segítő alapítványt támogattak ezzel. Az ott tanuló 7-12 éves gyerekek maguk is lelkesen segítettek a munkában és a végén megvendégelték a segítő csapatot – tudtuk meg Anik Ivett vevőszolgálati vezetőtől.

A Kék Erdő Alapítvány nyerte Debrecen körzetében az “Ön választ, mi segítünk” kampányunk legutóbbi fordulóját. Az alapítvány tanulókört hozott létre az úgynevezett Szenzoros Feldolgozási Zavarral élő, illetve a nem értelmi sérült, de magatartászavaros gyerekeknek, akik így speciális képzésben vehetnek részt. Egyedi tanulási terv alapján fejlődhetnek, speciális igényük szerint.

Áruházunk először felvette a kapcsolatot az alapítvánnyal, kiderült, hogy a kerítés felújításában tudnak részt venni munkatársaink. Hat kollégánk útnak is indult, vitték a szükséges eszközöket (festék, ecsetek, kesztyűk, drótkefék) és a lelkesedésüket. Beszámolójuk szerint nagyon izgatottan várták a napot, és nem is csalódtak: a gyerekek végigvezették őket iskolájukon és meséltek a mindennapjaikról. A kerítés festése alatt is végig ott voltak, segítettek a munkában. A nap végén pedig megvendégelték a csapatot bográcsban készült paprikás krumplival, amihez – a krumpli pucolástól a favágásig – mindent saját kezűleg készítettek elő.

Akikre büszkék vagyunk:

Horgos István – áruházvezető

Gajódi Zsuzsanna – non food vezető

Anik Ivett – vevőszolgálati vezető

Czeglédi Éva – vevőszolgálati specialista

Szigeti Andrea – non food árufeltöltő

Balkus Zoltán – húspultos

Mindnyájan azt javasolják, hogy, ha van rá lehetőség, ti is vegyetek részt Munkatársi Önkéntes Programunkban, hisz rengeteg pozitív élménnyel lesztek gazdagabbak.