Különleges festménykiállítás nyílt marcali áruházunkban!

2018. október 11.

Helyi művészeti iskolás gyerekek képeiből rendezett tárlatot marcali (3K) hipermarketünk – kaptuk a hírt Őz László áruházvezetőnktől. A fantasztikus ötlet alapján nem csupán megcsodálhatják vásárlóink a gyönyörű alkotásokat: szavazhatnak is arra a kis művészre, aki a nekik leginkább tetsző képet festette. Persze az ajándék sem marad el! 

Áruházvezetőnk azt írja, hogy a Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskolának állandó helyet adtak, vagyis a festménykiállítás nem egyszeri alkalom lesz. A nemrég megnyílt tárlat központi témája az ősz, a kiállított műveket november végéig lehet megtekinteni, aztán frissül a tárlat.

“A képek alatt látható az ifjú művészek neve, ugyanis szavazni lehet a festményekre. Az első három legtöbb szavazatot kapott alkotást arányosan díjazzuk. Vásárlás után, ha a kedves vásárló jelzi a pénztárnál szavazati szándékát, kap egy szavazócédulát. Ráírja a számára  szimpatikus képet készítő nevét, és bedobja az ott elhelyezett lezárt urnába. November 25-ig lehet szavazni, aztán győztest hirdetünk!”

A csodás tárlat létrehozásában Nardai Beáta rajz szakos tanárnő működött közre. Azt mondja, a gyerekek jobban örülnek a lehetőségnek, mint sok más versenynek vagy pályázatnak. Ugyanis véleményük szerint ide sok ember jár, sokan látják majd a munkájuk gyümölcsét.

Gratulálunk a szuper kezdeményezéshez, hatalmas szívecskéket küldünk Marcaliba!

Dobj te is egy szívet, ha neked is tetszett!