“Ön választ, mi segítünk” – Libikóka, kismotorok, gyerekmosoly a marcali oviban

2018. október 26.

Vidám ünnepség volt a marcali Bóbita óvodában – számolt be a helyi hírportál. Virágültetés, libikóka-tesztelés, kismotorozás zárta “Ön választ, mi segítünk” programunk legutóbbi fordulóját. A „KIWANIS” Női Klub Marcali Egyesülete sikeresen pályázott, így 400.000 forintos támogatásból tudtak játékokat venni és megszépíteni az ovi udvarát.

Csupa-csupa szuper dolgot kaptak az ovisok: a két mérleghinta mellett labdákkal és egyéb játékokkal halmozták el őket. Az udvaron mostantól virágládák is pompáznak, bennük a kicsikkel közösen elültetett virágokkal.

Ezek mellett a „Fuss a Bóbitákért” rendezvény bevételéből nyolc kismotorra is futotta, amiket szintén megkaptak a gyerekek.

A projektzáró után a Marcali portálon keresztül is jött az üzenet: “Köszönjük a TESCO Marcali üzlete vezetőjének és dolgozóinak a projekt megvalósításához nyújtott támogatást, és köszönet a város lakóinak, akik szavazataikkal egyesületünket támogatták a szavazás időszakában zsetonjaik leadásával.”

Ezidáig már több mint 300 környezetszépítő, oktató-felzárkóztató, valamint egészséges életmódra nevelő program megvalósulásához járultunk hozzá. 

Már javában tart “Ön választ, mi segítünk”, helyi közösségeket támogató programunk 5. fordulója!

A pályázati szakasz első része, a jelentkezés 2018. november 16-án zárul. Amelyik projekt bejut majd a szavazási szakaszba, nyer! Körzetenként három terv megvalósítását támogatjuk: 400 ezer, 200 000 ezer és 100 000 forint a tét!

Hajrá minden jó ötletnek!

Részletek IDE kattintva olvashatók!