Még 10 napig várjuk a közösségépítő pályázatokat!

2018. november 7.

Még 10 napig, november 16-ig jelentkezhetnek az érdeklődő szervezetek és informális baráti társaságok az “Ön választ, mi segítünk”,  helyi közösségeket támogató pályázati programunkra. A határidőt érdemes  mindenkinek észben tartania, hiszen a pályázaton valamennyi, a szavazási szakaszba bejutott szervezet támogatásban részesül. Ők 400, 200, illetve 100 ezer forintot kaphatnak a szavazatok számának függvényében. A jelentkezéseket ezúttal is a tesco.hu/kozosseg weboldalon keresztül várjuk. 

Fontos számunkra ,hogy támogassuk a közösségeket, ahol vásárlóink és munkatársaink élnek, ezért is hívtuk életre az “Ön választ, mi segítünk” elnevezésű közösségi pályázati programunkat évekkel ezelőtt. A programra olyan szervezetek, valamint baráti közösségek jelentkezését várjuk, akik kezdeményezésükkel a helyi közösség életének fejlődéséhez járulnának hozzá – legyen az akár egy közös tér felújítása, egészségmegőrző és egészséges életmódra nevelő programok szervezése, vagy felzárkóztató, oktató programok fiataloknak és felnőtteknek egyaránt. A pályázati program eddigi 4 fordulójában több mint 300 pályázót támogattunk, akik összesen több mint 100 millió forintot kaptak pályázati programjaik megvalósításához.

Az aktuális, ötödik fordulóban az érdeklődő szervezetek és informális közösségek november 16-ig adhatják be jelentkezésüket a program weboldalán keresztül. A beérkezett pályázatokat a Magyar Adományozói Fórum független szakértői bírálják el, ők döntik el, hogy mely kezdeményezések juthatnak tovább az áruházi szavazási szakaszba. Itt pedig már vásárlóink kezében lesz a döntés, hiszen 2019. január 21. és február 17. között ők választhatják ki szavazataikkal a számukra legszimpatikusabb kezdeményezéseket. A pályázaton valamennyi, a szavazási szakaszra bejutott szervezet támogatásban részesül, 400, 200, valamint 100 ezer forintot nyerhetnek az összegyűjtött szavazatok számának függvényében.

Az eredményeket 2019. március elején hirdetjük ki.

A jelentkezéssel, valamint a korábbi győztes pályázatokkal kapcsolatos további információ a www.tesco.hu/kozosseg oldalon olvasható.