Egy séf, 54 sütemény és mi! – Ezek a Konyhafőnök, Bernáth József új könyvének hozzávalói

2018. november 8.

Te emlékszel azokra a sütikre, amiket anyukád sütött gyerekkorodban? Képviselő fánk, mézes béles, vagy zserbó… Egy biztos: az illatok, ízek örökre megmaradnak. De ha valaki olyan szerencsés, hogy a sütemények receptjei is megvannak neki, és az illető történetesen egy séf, akkor már szinte adja magát: ebből receptes könyv lesz! Ez történt Bernáth Józseffel, akinek édesanyja rendszeresen készítette a klasszikus édességeket és sós sütiket. Büszkék vagyunk rá, hogy a Konyhafőnök prémium minőségű alapanyagai között több ízben is ott találjuk sajátmárkás termékeinket! A süteményeskönyvet keresd a Tescóban!

Megszületett a Konyhafőnök új, negyedik szakácskönyve! Bernáth József és bátyja hónapokig gyűjtötte azokat a süteményrecepteket, amikből anyukájuk készítette gyerekkori kedvenceiket. Ötvennégy olyan, klasszikus édes és sós finomság kapott helyet a gyűjteményben, amik felejthetetlenné tették a családi ebédeket. Nem lehetett könnyű a választás, ha belegondolunk, hogy minden ebédhez elkészült egy desszert…

Az Édes emlékek anyukámtól című receptes könyv elkészítésében főszponzori szerepet vállaltunk. Büszkén adjuk hírül, hogy gyakran előfordulnak benne sajátmárkás termékeink, ami igazán nagy elismerés egy profitól! A gyönyörű képekkel, és – a séftől megszokott módon – fázisfotókkal illusztrált könyv nagy segítség lehet minden olyan otthonban, ahol nem csupán szeretik a süteményeket, de szívesen el is készítik azokat!

A szerző, Bernáth József Lyon és London után egy tv-s konyhashow meghívására tért haza, azóta meghódította a sütni-főzni szeretők szívét. Könyveiben olyan titkos trükköket is megoszt olvasóival, amiket csak egy professzionális konyha mélyén ismernek.

A hangulatos könyvbemutatón kóstolóval, pezsgővel és mókás történekkel most a séf anyukájának konyháját idézték meg, ahol finom süteményillat és a habverő jellegzetes hangja töltötte meg a levegőt.

Édes emlékek anyukámtól – már kapható a Tescókban!

Vedd meg a könyvet és dedikáltasd!

Időpontok:

2018.12.07. 17:00-18:00 Aréna Pláza

2018.12.14. 17:00-18:00 Campona