Itt az F&F csillogó karácsonyi kollekciója!

2018. november 13.

Szinte hihetetlen, de már kevesebb mint 50 nap van hátra karácsonyig! Ha nem szeretnél rohanva, az utolsó pillanatokban díszíteni, ajándékokat beszerezni, ideje már most elkezdeni a készülődést. Az F&F csillogó karácsonyi kollekciójában remek ajándékokat és gyönyörű ruhadarabokat találsz a család minden tagjának. Olvass tovább a részletekért!  

Akár vicces és vidám karácsonyi pulóvert keresel, akár egy pihe-puha kötött darabot, az F&F kollekciójában megtalálod! Egy karácsonyi pulóverrel semmi sem veszi fel a verseny a fa körül.

Sokkal meghittebb az ünneplés, ha egy különleges ruhadarabbal is készülsz. Meseszép felsőinkben csillagként ragyogsz majd az ünnepek alatt. Elegáns szoknyával vagy lazább farmerrel is pompásan fest. A nőies formádat is kiemelheted, ha a csillogó ruháinkból válogatsz.

Nálunk a munkahelyedre és a karácsonyi vacsorára is megtalálhatod itt a tökéletes darabot! A vagány alpesi minta vagy a laza hóember – csak néhány a menő karácsonyi mintás pulóverjeink motívumai közül. Ezeket inkább a férfiaknak ajánljuk, hogy ők se maradjanak ki a karácsonyi mókából. 🙂

A gyerekek is vidám karácsonyi pulóverekben gyűlhetnek a fa köré. A legkisebbek télapó és télanyó ruhába bújhatnak, a nagyobb lánykák pedig a csillogó ruhácskákból választhatnak.  A nagyobb fiúknak pedig számtalan vagány szettet kínálunk. Nagyon nehéz lesz választani. 🙂

Még több inspirációért kattints ide!

Neked melyik lesz az idei kedvenced?