Állásajánlatokkal is várjuk a kismamákat a BabaMama Expón!

2018. november 15.

Mi is ott leszünk Magyarország legnagyobb baba-mama rendezvényén a Papp László Budapest Sportarénában! A Tesco standjánál azoknak a kismamáknak, kisgyerekes anyukáknak szeretnénk jó hírekkel szolgálni, akik tervezik, hogy hamarosan visszatérnek a munka világába. Tudjuk, hogy ez nem könnyű a kicsik mellett, de programunk, a Fixen fix kifejezetten nekik készült. Ajándékok, nyereményjáték és sok-sok információ várja őket a Tesco-standnál, 2018. november 16-18 között! 

Kezdődik a BabaMama Expo! Az Aréna megtelik a termékek és szolgáltatások színes kavalkádjával. Mi rendhagyó módon ezúttal azt mutatjuk be a kismamáknak és kisgyerekes anyukáknak, hogy a Tesco nem csupán kereskedőként, hanem munkáltatóként is családbarát.

Létrehoztuk a Tesco „Fixen fix” rögzített részmunkaidős foglalkoztatási programunkat. Ez kifejezetten azoknak az anyukáknak jelent jó megoldást, akik már dolgoznának is egy kicsit a család mellett, de még nem szeretnének, vagy nem tudnak teljes munkaidőben visszatérni. A standunkhoz ellátogatók megismerhetik ezt a speciális munkabeosztást kínáló programot, ami lehetővé teszi, hogy akár heti 5 -10 órában munkát vállaljanak nálunk, az általuk preferált napokon és időszakokban. A családtagok számára is nyitott a lehetőség. Ha a kismama férje, szülei szívesen dolgoznának egy kiszámítható munkabeosztást adó vállalatnál, akkor őket is szívesen látjuk.

A BabaMama Expón látogatóink konkrét áruházakról és munkakörökről tájékozódhatnak, és még interjún is részt vehetnek. Ezen túl számos ajándékkal készülünk mindazoknak, akik jelentkeznek hozzánk valamelyik meghirdetett állásunkra.

A jelentkezési lapot kitöltők között minden nap végén ajándékokat sorsolunk ki, zárásként pedig a 3 nap jelentkezői között egy utazás talál gazdára. Ezen felül számtalan aprósággal is meglepjük az érdeklődőket.

Aki még pocakos kismamaként érdeklődik nálunk, akár pár hónapos babával tervezget, azonnal testreszabott állásajánlatot kaphat a Tesco standjánál. Így, ha valakiben az elhatározás már megszületett, pusztán egy jó lehetőségre vár, akár már a kiállítás után rögtön elkezdhet dolgozni nálunk.

Érdemes hozzánk ellátogatni, megismerkedni aktuális állásajánlatainkkal! Várunk mindenkit szeretettel!

Keresd a Tesco-standot a BabaMama Expón!