Tesco a BabaMama Expón – sokan jelentkeztek hozzánk

2018. november 22.

Idén is ott voltunk a BabaMama Expón! Standunknál nagy volt az érdeklődés, a Tesco Fixen fix programunk sokaknak elnyerte a tetszését. A három nap alatt közel 60-an jelentkeztek hozzánk!

Sok, még szülés előtt álló kismama is érdeklődött, üdvözölték a kezdeményezést, ami – az derült ki – még nincs benne a köztudatban. Pedig szuper ötletnek tartják, hogy rugalmasan, részmunkaidőben, akár heti 1-2 nap elfoglaltsággal is van lehetőség munkát végezni, ráadásul az általuk megválasztott időpontokban. A programot kifejezetten azoknak az anyukáknak találtuk ki, akik már dolgoznának is egy kicsit a kisgyerekük mellett, de még nem szeretnének, vagy nem tudnak teljes munkaidőben visszatérni a munka világába.

Az érdeklődőknek ajándékokkal, Tesco baba magazinnal és nyereményjátékokkal is kedveskedtünk  – természetesen a sok hasznos információn túl. Mindhárom nap végén sorsolást tartottunk, az aznap jelentkezési lapot kitöltöttek között gyermekjátékok találtak gazdára. Ezenkívül az állásokra jelentkezők között az egyik szerencsés egy 2 személyes 2 éjszakás wellness hétvégét nyert. Mindezeken felül pedig az összes látogató között egy tescós ajándékcsomagot sorsoltak ki az Expo színpadán.

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan érdeklődtek és jelentkeztek is, kollégáinknak pedig köszönjük a kitartó toborzó munkát és hogy lelkesen vitték hírét a Tescónak, mint családbarát munkáltatónak.