3,2,1… Ma zárul az “Ön választ, mi segítünk” pályázati szakasza

2018. november 23.

Még ma sem késő eljuttatni a helyi közösségépítő projektek pályázatait hozzánk! “Ön választ, mi segítünk” programunk 5. fordulóját éppen egy héttel hosszabbítottuk meg a nagy érdeklődés miatt, és ma éjfélig még lehet élni a lehetőséggel! Játszóterek, készségfejlesztő-feltárkóztató programok, kulturális és oktatási, egészségmegőrző, környezet-és állatbarát kezdeményezések sokasága kapott eddig anyagi támogatást a Tesco országos programjában. Most újabb milliókkal segítünk millióknak!

Érdemes összefogni, ugyanis minden olyan pályázat, ami bejut a szavazási szakaszba, nyer! A ma záruló pályázati szakasz után szakmai zsűri értékeli a beadott ötleteket, ezután jön majd a nagyon izgalmas szavazási időszak. Ezt persze a kampány előzi meg, hogy minél többen megismerjék a projektet. Vásárlóink zsetonjaiért megy a küzdelem! Körzetenként lehet majd várni, hogy mik azok a közösségi programok, amik elnyerik vevőink tetszését. Ők, áruházunkban kihelyezett urnákba dobják majd be zsetonjaikat, így szavazva arra, aminek megvalósulását támogatják.

Itt már mindenki nyer! A legtöbb zsetont begyűjtő helyi közösség 400.000 forint, a második 200.000, a harmadik 100.000 forinttal  lesz gazdagabb. Eddig már több mint 300 helyi jó ügy valósult meg támogatásunkkal, nagyon várjuk az idei ötleteket!

Minden az “Ön választ, mi segítünk” programról: ITT!