Készíts forrócsokis kanalakat – a siker garantált!

2018. november 29.

Egyszerű, gyors, finom és függőséget okoz – így lehetne legjobban jellemezni a forrócsokis kanalakat. Az összes vendéged imádni fogja, ha a különleges forrócsokis kanaladdal kínálod meg őket. Olvass tovább a receptért!   

Amire szükséged lesz:  
– kanalak (műanyag, ezüst vagy fa)
– étcsokoládé (olvasztható)
– a díszítéshez cukorkák,  magvak
1. lépés

Olvasszuk meg a csokoládét és béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral.

2. lépés 

Öntsük befőttesüvegbe vagy műanyag tálba a csokoládét  majd merítsük bele egy kanalat a csokoládéba. Ezek után tegyük a tepsire és díszítsük ki. A díszítésnek csak a fantáziánk szabhat határt. 🙂 Használhatsz például kókuszt, diót, mandulát, puffasztott rizst, nagyszemű tengeri sót, vörösáfonyát vagy apró színes cukorkákat is.

3. lépés 

Ismételjük meg az előző lépést az összes kanállal.

4. lépés 

A kanálról – ha meleg tejbe mártjuk – minden finomság leolvad. A finom forró ital felmelegít még a leghidegebb napon is. Ha nem szeretnénk meginni, akár ajándéknak vagy dísznek is tökéletes lehet.