Videó! Önkénteskedtünk a hétvégén – Hatalmas siker a tartósélelmiszer-gyűtés!

2018. november 29.

Már tudjátok, hogy elképesztően sokan és sokat(!) segítettünk idén abban vásárlóinkkal közösen, hogy mindenkinek lehessen étel az ünnepi asztalán. Nagyon nagy dolog, hogy évről-évre egyre többen érzik úgy: minden doboz tej, minden zacskó liszt, minden tábla csoki számít! Ahhoz, hogy csak nálunk, a Tescókban összejöjjön mintegy 200 tonna tartós élelmiszer egyetlen hétvégén, sokan kellettünk, nagyon kellettetek! Munkatársainknak, akik önkéntesnek álltak a gyűjtés alatt csakúgy szeretnénk köszönetet mondani, mint Pálinger Katalin válogatott kézilabdázónknak!  Jöjjön néhány hangulatkép és egy videó a sztársportolóval!

Bejárta a győri Tescót a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke, Pálinger Katalin. Vásárlóként és önkéntesként is nagyszerű volt: úgy válogatott, mint amikor családjának vásárol. Még ananászkonzerv is került a kosarába, és olyan finomság is, amit a lánya is szeret. Emellett úgy buzdított az adakozásra, hogy nem lehetett neki ellenállni. Nézzétek!

Békéscsabán is nagy volt az élet! Kollégáink önkéntesként teljesítettek a hétvégén.

Budaörsön nemkülönben jó hangulatban szorgoskodtak munkatársaink, kitettek magukért!

A Magyar Élelmiszerbank idén 120 településen, 5000 önkéntessel vitte végig a karácsonyi adománygyűjtést. A Tesco 161 áruházával vettünk részt a nemes kezdeményezésben.

Még egyszer köszönjük minden kollégánknak!