Advent az F&F-nél, vásároljatok nagy kedvezménnyel!

2018. december 7.

Közeleg a karácsony, kész az ajándéklista – már csak jó áron kell beszerezni az ajándékokat, ugye? F&F csapatunk szeretné megkönnyíteni a dolgod, így 2018. december 3-9. között 25% kedvezményt biztosítunk minden ruházati termékre legalább 2500 Ft összértékű F&F ruházati termék vásárlása esetén!

Itt a remek alkalom, hogy beszerezd a korábban kiszemelt darabot, legyen szó tündéri bébi ruhákról, cuki gyerek karácsonyi pulóverekről, pihe-puha női kötött darabokról vagy kényelmes pizsamákról és köntösökről. Ha csillogó kiegészítőket vagy ruhákat keresel az ünnepekre, nálunk azt is megtalálod.

Vásárlásra fel!

A 25% árkedvezmény a kasszáknál kerül levonásra. Az ajánlat 2018. december 3-9. között érvényes minimum 2500 Ft összértékű F&F ruházati termék, (ruha, cipő és kiegészítő) egyszeri vásárlása esetén. Az akciós és kiárusításos termékeknél a fizetendő 2500 Ft esetén az akciós és kiárusításos ár az irányadó. A vásárlás végösszegétől függetlenül, a vásárló akkor is csak 25% kedvezményre jogosult, ha a ruházati termékekre költött összeg (vásárlás végösszege) többszörösen meghaladja a 2500 Ft-os összeghatárt. A választék áruházanként változó és eltérő lehet, a részleteket keresd az áruházak ruházati osztályán.