Vásárlóinkkal közösen rekordot döntöttünk a szeretet.éhség. jótékony akcióban

2019. január 3.

Karácsonykor lezárult áruházainkban az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. elnevezésű Országos Adventi Pénzadománygyűjtése. Kollégáink 264 661 darab kupont értékesítettek a kasszáknál, melyek megvásárlásával vevőink összesen több mint 66 millió forintot adományoztak a rászoruló családok számára. 5 és fél millió forinttal többet, mint az előző évben.

 

Karácsonykor általában mindenki többet költ az ünnepi menüre és az ajándékokra. Az ünnepek előtt sokan figyelnek arra is, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy az adventi készülődés örömeit gondtalanul élvezhesse.

A szeretet.éhség elnevezésű adventi pénzadománygyűjtés során vásárlóink és munkatársaink 2018. november 12. és december 24. között 250 forintos kuponok megvásárlásával segíthették a nélkülöző családokat. Hogy a sok kicsi mennyire sokra megy, azt az is bizonyítja, hogy az eladott 264 661 kuponból összesen 66 165 250 forint gyűlt össze. 

Ez a támogatás több ezer család számára tette lehetővé, hogy ők is átélhessék az ünnep hangulatát és segítséget kapjanak majd a hétköznapokban is. A gyűjtés arca Kovács Koko István, olimpiai és világbajnok ökölvívó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete volt.

Köszönjük kollégáink és vásárlóink támogatását!

Hamarosan kiderül, formátumonként mely pénztárosaink voltak a legeredményesebbek az adománykuponok értékesítésében!