Hamarosan elviszik a milliós fődíjat a Tesco Üzletsor Ajándék Klubban

2019. január 22.

Folytatódik az Üzletsor Ajándék Klub programunk, ajánljátok vásárlóinknak. Már csak február 28-ig van lehetőségük az 1 millió forintos fődíjat elvinni. Aki a Váci úti Tesco Üzletsor bármely üzletében vásárol, minél többször és minél nagyobb értékben, annak nagy az esélye a nyerésre!

A 1 millió forint megnyeréséhez minimum 10 db különböző üzletsori üzletből származó, legalább 75 ezer forint összértékű blokk feltöltése szükséges. De más kisebb-nagyobb ajándékok is várnak a játékosokra! Például Led TV-t nyerhetnek vagy értékes konyhagépeket sorsolunk ki közöttük, de termoszbögréket, sütiszaggatókat és kesztyűs jégkaparókat is megszerezhetnek – a készlet erejéig.

 

Nem kell mást tenni, mint a Váci úti Tesco Üzletsor bármely üzletében (kivétel a pénzváltó, vagy banki szolgáltatások, illetve gyógyszertár esetén csak a gyógyszernek nem minősülő termékek vásárlása esetén) vásárolni minimum 2000 forint értékben. A regisztráció után fel kell tölteni a blokk adatait, illetve a blokk fényképét a profilba.

Minél több blokkot tölt fel valaki, annál értékesebb és több nyereményben lehet része, hiszen a leghűségesebb vásárlókat jutalmazzuk!

Még több részlet ITT!

A játékban a szervező cégek, valamint a Tesco alkalmazottai és közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.