Megnézte a Forbes, hogyan mentjük az élelmiszert

2019. március 6.

Látogatóba érkezett hozzánk a Forbes újságírója, hogy személyesen győződhessen meg arról, hogyan zajlik nálunk az élelmiszer-mentés. Részletesen beszámol munkánk minden egyes lépéséről. Az érdekes cikkben megszólal a programot koordináló kollégánk, és az is kiderül, hogy tavaly nagyobb mennyiségben kaptak tőlünk a rászorulók zöldséget és gyümölcsöt, mint pékárut.

Forrás: Forbes – Sebestyén László

Élelmiszer-mentő munkánkra egyre többen figyelnek fel. Nemrég a rangos lap, a Forbes járt nálunk, hogy beszámoljon az élelmiszer útjáról: hogyan jut el áruházaink polcairól a rászorulók tányérjáig a megmaradt, de már eladhatatlan, jó minőségű élelmiszer.

Kövessétek végig ti az izgalmas utazás minden állomását, olvassátok el a cikket!

Forrás: Forbes – Sebestyén László

Büszkék vagyunk rá, hogy az Élelmiszerbank adatai szerint mi adtuk a tavaly hozzájuk került élelmiszermennyiség 71 százalékát – ez 7800 tonnát jelent.

A teljes riport ITT olvasható!