Nincs egészségnap a Pesti úti Tesco támogatása nélkül!

2019. március 11.

Nagy múltú sporteseményt támogatott Pesti úti áruházunk – adta hírül Király Edvin áruházvezetőnk. Az immár 25. alkalommal megrendezett Makk Marci Egészség és Sportnap rendkívül népszerű a kerületben. Edvin a jeles napon zsűriként is segítette a rendezvényt sikerre vinni. Íme egy újabb remek példa, mi hogyan támogatjuk a helyi közösségeket!

 “Aki ismer engem, az tudja, hogy számomra a sport nagy jelentőséggel bír, s jó érzés volt megannyi aktív óvodást látni a sorverseny résztvevőjeként” – kezdi Edvin a beszámolóját, miért is esett a választása a közkedvelt sportrendezvényre.

A sportnap az évek során igazi családi programmá nőtt ki magát. A szülők is nagyon várják minden évben, hogy személyesen szurkolhassanak gyerekeiknek. A versenyek közti szünetekben pedig a kerületi tánciskolások szórakoztatják a közönséget – idén sem volt ez másképp.

“Büszkeséggel tölt el, hogy mindehhez támogatóként tudtunk hozzájárulni képviselve a vállalat – azon belül is a Pesti úti áruház törekvését a helyi közösségek segítésének kapcsán. Zsűritagként személyes értéket is igyekeztem hozzáadni a lebonyolításhoz.”

Örülünk, hogy újabb helyi kezdeményezést támogathattunk!

Ti mivel segítitek a helyi közösségeket? Írjátok meg nekünk a hu_entescom@hu.tesco-europe.com címre.

A legjobb, ha fotót is mellékeltek beszámolótokhoz! Köszönjük!