Szijjártó Péter miniszterrel ünnepeltük új szolgáltató központunk létrejöttét

2019. március 11.

A mai napon, 2019. március 11-én lehetőségünk nyílt arra, hogy a Magyar Kormány stratégiai partnereként Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel közösen ünnepeljük meg az új Tesco Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ létrejöttét.

Ahogy arról decemberben már tájékoztattunk benneteket, a szolgáltatóközpont több száz új munkakört hoz létre, s feladata a Tesco cseh, lengyel, magyar és szlovák munkatársainak dedikált támogatása lesz.

A Külgazdasági és Külügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatón Matt Simister, a Tesco Közép-Európa vezérigazgatója és Sumit Mitra a Tesco Business Services vezérigazgatója is felszólalt. A miniszterrel együtt jelentettük be, hogy a folyamat végére 800 új, specialistamunkahely jön létre Magyarországon a Tesco jóvoltából.

“Az, hogy Magyarországon hoztuk létre az új Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központunkat, nemcsak a Tesco Magyarország történetében kiemelten fontos mérföldkő, de jól mutatja elkötelezettségünket közép-európai, így a magyar piacunk iránt is. A Magyarország kormányával kötött stratégiai partnerségünk eddig is markánsan tetten érhető volt a Tesco magyar szállítók és munkatársak iránti elkötelezettségében és a folyamatos beruházásokban. Az Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ megnyitása pedig egy új és izgalmas fejezetet nyit a Tesco magyarországi életében” – hangsúlyozta Matt.

Az új Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ a Tesco Business Services része. A Tesco Business Service egy olyan multidiszciplináris vállalata a Tesco Csoportnak, amely a Tesco minden piacán napról napra támogatja a vásárlók minél magasabb színvonalú kiszolgálását.

„A budapesti munkatársak a már létező, specialista nemzetközi csapatokba integrálódnak.  A toborzás az új pozíciókra már elkezdődött. Biztos vagyok abban, hogy az új budapesti Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központ Magyarország egyik legjelentősebb szolgáltató központjává és nagyszerű munkahellyé válik majd” mondta Sumit. Hozzátette, a központ Magyarországra hozatalában fontos szerepet játszott a kiválóan képzett magyar munkaerő, a megfelelő infrastruktúra és oktatási háttér.

Így mondott köszönetet Szijjártó Péter a Tesco dolgozóinak!

További képeket ITT találtok.