Vidékre költözött a Tesco macskája – vásárlóink máris hiányolják

2019. március 12.

Vidékre költözött Frank, az egyik angliai Tesco macskája. A cica éveken át az üzlet előtt sétált, a vásárlók pedig imádták őt. Fényképezkedtek vele, a képeket pedig feltöltötték az internetre. Több ezer rajongója volt. Franket dédelgették és etették a vásárolni érkező fiatalok és idősek egyaránt. Volt, aki csak miatta jött minden nap. Hogy miért kellett mégis vidékre költöznie? Mindjárt kiderül! 

Great Yarmouth Tesco üzleténél lakott Frank, a szürke házimacska, éveken keresztül. A cica kóbormacska volt, mígnem az üzletünk melletti egyik lakatlan épületben új otthonra nem talált. Azóta töretlen népszerűségnek örvendett: vásárlóink dédelgették, finom falatokkal kényeztették az áruházunk körül sétáló macskát. Frank pedig dorombolással hálálta meg mindezt.

A macskának külön rajongói oldala is volt az interneten: ide töltötték fel a vele készült közös képeket vásárlóink.

Népszerűségét egy baleset törte meg: Franket elütötte egy autó a parkolóban. Bordatörést szenvedett. Kezelésére szintén a vásárlóink gyűjtötték össze a pénzt, több mint 2000 fontot adományoztak, hogy a macska felépüljön. Gyógyulása után viszont nem engedték vissza régi lakóhelyére. Hogy ne érje több baj, vidékre költöztették. Új otthonában, új gazdájánál is jól érzi magát a képek tanúsága szerint.  Az üzletünk vásárlóinak azonban azóta is hiányzik.

Képek forrása: https://www.greatyarmouthmercury.co.uk/news/what-has-happened-to-frank-the-tesco-cat-from-great-yarmouth-1-5886661