Ajánld ismerőseidet a Tesco-BST-be akár 90.000 Ft jutalomért

2019. március 22.

Kedves Kollégák,

Mint arról már ti is értesültetek 2019-ben létrehoztuk a közép-európai Tesco Business Services csapatot, melynek feladata a magyar, cseh, szlovák és lengyel kollégák adminisztratív támogatása lesz.

A vállalatnál több száz új munkakört hoztunk létre, melyekre a kiválasztási folyamat jelenleg is zajlik. Mivel az elkövetkező időszak kiemelten fontos a Tesco-BST számára, így arra gondoltunk, hogy kiterjesztjük Munkavállalói ajánlási programunkat arra ösztönözve munkatársainkat, hogy ajánlják a megfelelő képességekkel, ismeretekkel, és értékekkel rendelkező barátok, családtagok, vagy ismerősök számára a Tesco Business Services-t, mint munkahelyet.

Az ajánlási program minden jelenlegi Tesco (áruházak, Disztribúciós Központ, Központi iroda), Tesco-BST és nemzetközi kiküldetésben dolgozó munkatársra vonatkozik. A program jelenleg is tart és 2019. szeptember 30-ig érvényes, valamint a szabályzatban meghatározott feltételek teljesülése esetén, akár 90 000 Ft jutalomban is részesülhettek (Tesco utalvány formájában).

A szabályzatot ITT érhetitek el.

Amennyiben bármilyen kérdésetek van, keressétek a lokál Szabályzat Menedzsert, vagy a Toborzási csapat munkatársait.

Tesco-BST csapata