Hamarosan itt a húsvét – vásárolj be online!

2019. március 27.

Már csak néhány hét és itt a húsvét. Munka mellett még vár rád a nagytakarítás és a bevásárlás is? Segítünk, hogy könnyebb legyen az ünnepi készülődés: vásárolj be kényelmesen, online, nagy kedvezményekkel! 

A kényelem mellett még számos más dologért is megéri a Tesco Online Bevásárlást választani. Hogy miért?

  • 10% kedvezményt adunk kollégáinknak. Ha még soha nem rendeltél online, a kedvezményt már az első bevásárlásnál megkapod. A 10%-os kedvezmény igénylését és a felhasználási feltételeket megtalálod az ÉnTescómon, a Juttatások fül alatt.
  • a Tesco Online Bevásárlás-on a jól ismert termékek mellett a húsvéti finomságok széles választékát is találod. Édességeket, italokat, tojást, hústermékeket, frissárut, péksüteményeket és mindent, ami az ünnepi sütéshez-főzéshez szükséges.
  • a húsvéti házhozszállítási időpontokat már 3 héttel húsvét előtt lefoglalhatod. Ez azt jelenti, hogy akár március 29-én megrendelheted a bevásárlást.
  • a GHS mobil applikációnkat is frissítettük: segítségével bárhonnan, könnyedén vásárolhatsz. A vonalkódokat leolvasva hozzáadhatsz termékeket a bevásárlólistához, vagy egy korábbi vásárlást megismételhetsz egyetlen kattintással. Ezentúl az összes akciós terméket is megtalálod egyetlen helyen.

Kellemes ünnepi készülődést kívánunk!