Szavazz: 4 Tesco is Az év boltja versenyben!

2019. április 2.

Nagy öröm ért minket! 4 boltunk is bejutott az idei Az év boltja verseny legjobbjai közé az úgynevezett shortlistre! Ez azt is jelenti, hogy már elindult a szavazás, április végén pedig kiderül, melyek Magyarország kedvenc boltjai! Segíts, hogy mi legyünk a legjobbak! Szavazz és buzdíts erre mindenkit – április 12-ig!

 

11 kategóriában sokan pályáztak, a szakértő zsűri pedig nemrég meghozta a döntését. ITT látható, mely boltok jutottak tovább Az év boltja 2019 verseny szavazási szakaszába. Büszkék vagyunk rá, hogy 4 boltunk is bekerült a legjobbak közé!

Szupermarket kategória

Celldömölki Tesco – A mi boltunk

Ők a 2018-as átalakítás óta megújult dizájnnal és választékkal várják a régi és új vevőket. Akik nagyra értékelik a frissáru pultok és a zöldségosztály termékeit. Még többet megtudhatsz róluk és még egy videót is láthatsz az átalakításról, ha IDE kattintasz.

Hipermarket kategória

Fogarasi Extra – A Legjobb frissáru

Kollégáink ezzel a pár sorral rögtön elnyerték a szakmai zsűri szimpátiáját: “Budapest szívében hatalmas választékkal  és személyre szabott kiváló kiszolgálással várjuk vásárlóinkat a nap 24 órájában. Ez az a hely, ahol a frissesség győzedelmeskedik mindennek felett. Kollégáink 10-15-20 éves szakmai tapasztalattal dolgoznak a kiváló kiszolgálás elérésében.” 

Tesco Budaörs Hipermarket – Már majdnem egy bevásárlóközpont

Egy áruház, amely élen jár az innovációban! Azt írják magukról, hogy a 2018-as felújítás után még nagyobb élmény náluk a bevásárlás. “Nálunk minden vásárlói réteg, minden korosztálya megtalálja a kedvenc üzleteit, brandjeit és mellette akár a család egy hétvégi programként is tekinthet ránk. Egy olyan helyre, ami nem csak egy sima hipermarket, hanem ahol rengeteg szolgáltatás, étterem, üzlet várja és akár a gyerekek játszani is tudnak az ingyenes játszóházunkban, míg a szülők vásárolnak.”

Debrecen Extra – 20 éve jó szomszéd

Önkiszolgáló kasszákkal várják vásárlóinkat debreceni hipermarketünkben és közel 300 ezer vevőt érnek el a Tesco Online Bevásárlás megjelenésével. ” Ahogy a magas vásárlószámból is látható, üzletünk nem csak a nagybevásárlások, hanem a napi kisebb árubeszerzések színtere is! Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a frissáru terület kiváló minőségével, jó választékával, és elérhetőségével várjuk a hozzánk betérő vásárlóinkat! Hiszünk abban, hogy csak kiváló minőségű, olyan termékeket áruljunk, amit mi is szívesen hazavinnék a családunknak!

Mi már szavaztunk, szavazz te is mind a 4 boltunkra április 12-ig! Legyünk mi a legjobbak!

IDE kattintva görgess lejjebb és keresd meg boltjainkat. Kattints rájuk, majd ismét lejjebb görgetve szavazz, értékeld mindegyiket 10 pontra.

Köszönjük!