“Ön választ, mi segítünk” – Kiskunhalason taroltak a Halasi Farkasok!

2019. április 4.

Kiskunhalason három egészséges – ebből két nagyon sportos – csapat jutott be a nyertesek közé “Ön választ, mi segítünk” programunk 5. fordulójában. Köszönjük az ünnepélyes díjátadóról küldött információkat és képeket Budai László áruházvezetőnknek!

“A sport fontossága az egészség megőrzésében” – Kiskunhalasi Birkózó Club

A támogatásból három általános iskolában, a tornaórák keretein belül tartanak majd interaktív, mozgáskoordinációt fejlesztő foglalkozásokat, amelyre a szülőket is meghívják. Bemutatnak egy újszerű mozgásformát, ami játékosan fejleszti a résztvevők képességeit, és felhívja a figyelmet az aktív életmód előnyeire, a mozgás fontosságára. Ez a terv tetszett a legjobban a kiskunhalasiaknak! Nagy volt az öröm, amikor kiderült, a birkózók vitték el a 400 000 forintos támogatásunkat! Facebook-oldalukon is megköszönték a 9153 zsetont!

Forrás: Kiskunhalasi Birkózó Club FB-oldala

“Ökocirkáló” – Georgica Alapítvány

“Egy olyan egészséges életmódra, ezen belül egészséges táplálkozásra nevelő és fenntartható körfolyamatot mutatunk be, amely háztartási keretek között, kis családi környezetben megvalósítható, integrálható, továbbá pénztárca- és környezetkímélő is.” – E talányos, de fantáziát beindító sorok kíséretében érkezett a pályázat. Ezüstöt, azaz 6369 zsetont és ezzel 200 000 forintot ért. Reméljük, hallunk még róluk!

“A 10. tenisztábor fejlesztése” – Halasi Tenisz Club

A városon belül nem sok olyan táborozási lehetőség van, ahol a gyerekek szabadidős sportolási lehetőséggel, teljes ellátással, pedagógusok és edzők mindennapi segítségével, aktívan tölthetik el az idejüket. A teniszklub által szervezett tábor ilyen lehetőséggel várja a gyerekeket egy hatalmas, mindennel felszerelt, és remek elhelyezkedésű, erdős környezetben lévő komplexumban.

“Köszönjük mindenkinek, aki a Tesco “Ön választ, mi segítünk” pályázatának keretein belül szavazatával a Halasi Tenisz Clubot támogatta. Örülünk, és büszkék vagyunk rá, hogy pályázatunk bekerült a legjobbak közé. Köszönjük a Tesco-nak a lehetőséget, Budai László igazgató úrnak a pályázat lebonyolításának koordinálását.” – írták Facebook-oldalukon.

Gratulálunk mindenkinek!

Már elindult a 6. forduló! Hajrá mindenkinek!