Indul a Tesco Angyal!

2019. április 5.

Kedves Kollégáim! 

Nagyon vártam a mai napot, hogy végre bejelenthessem: Magyarországon is megkezdte működését a Tesco Angyal Alapítvány!

Számos megható példa mutatja, hogy mi Tescósok mindig készen állunk arra, hogy segítő kezet nyújtsunk egymásnak, legyen szó bármilyen krízishelyzetről – mint betegség, elemi kár, esetleg családi tragédia. Emlékezzetek arra a jótékonysági bálra, melynek teljes bevételét a közelmúltban megözvegyült kollégánk családjának megsegítésére ajánlották fel a szervezők. Ezen túl számos áruházat tudnék csak az elmúlt hónapokból megemlíteni, ahol példaértékű volt az összefogás. Így a teljesség igénye nélkül ezúton is szeretném megköszönni a nagykőrösi, a kunszentmiklósi, a kőszegi, a sárvári és nem utolsósorban a bicskei csapatoknak, hogy emberségességből újfent jelesre vizsgáztak.

A Tesco vállalati szinten is szeretne ezek mögé a kezdeményezések mögé állni, illetve egyfajta keretet biztosítani a segítségnyújtásnak. Ezért úgy döntöttünk, hogy Magyarországon is létrehozzuk a Tesco Angyal Alapítványt, melyen keresztül segíthetünk a bajba jutott munkatársakon.

A támogatási alapot a mi önkéntes adományaink adják majd. A segítségnyújtáshoz nem kell hatalmas összegekre gondolnotok: már 100 Ft is elég lehet ahhoz, hogy jót tegyetek valakivel.

Ez a támogatás megtörténhet havi rendszerességgel vagy eseti jelleggel, de ezen túl, amennyiben ismertek segítségre szoruló kollégát, lehetőségetek van akár célzott adományozás keretén belül, névre szóló támogatást nyújtani neki.

Felajánlásaitokat erre a bankszámlaszámra tudjátok elutalni:

10918001-00000106-28610004

Nem szükséges közvetlenül utalnotok sem, kérhetitek a munkabérből történő levonást is, erről itt tudtok nyilatkozni:https://entescom.hu/nyilatkozat/

És ami nagyon fontos: a Tesco az általatok befizetett minden egyes forintot megdupláz! A pénzt azon kollégáinknak adományozzuk, akik támogatásra szorulnak, megfelelnek a pályázati kiírásnak és benyújtották jelentkezésüket. A Tesco Angyal Alapítvány kuratóriuma havonta dönt a támogatás összegéről és a jogosultakról.

Nagyon boldog vagyok, hogy ez a nagyszerű jótékonysági kezdeményezés végre nálunk is megvalósulhat és bárki, bárhol, ismeretlenül is, a Tescóval vállt vállnak vetve még több nehéz helyzetbe került kollégánknak tud majd segítséget nyújtani.

A programmal kapcsolatos további információkért kövessétek az Éntescómat.

Fogjunk össze egymásért – csatlakozzatok ti is a segítők táborához! Higgyétek el, Tesco Angyalnak lenni jó! Köszönöm.

Nézzétek meg Tesco Angyal kisfilmünket!

 

Üdvözlettel,

Szigeti Barbara

Országos HR vezető, a Tesco Angyal Alapítvány kuratórium elnöke