Kutyák és gyerekek egyszerre játszhatnak majd a támogatásunkból épülő hódmezővásárhelyi játszótéren!

2019. április 9.

A felelős állattartást szeretnék népszerűsíteni, így egy igen különleges, állat- és gyerekbarát játszóteret épít Hódmezővásárhelyen az “Ön választ, mi segítünk” programunkon elnyert támogatásból a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A második helyezett egy néptánccsoport lett, a harmadik pedig egy időseket támogató szervezet. Képes összefoglalónk következik az ünnepélyes díjátadásról – Kun Renáta Vevőszolgálat vezetőnk jóvoltából. 

Hódmezővásárhelyen is megtartották az “Ön választ, mi segítünk” ötödik fordulójának ünnepélyes díjátadását. A nyertesek nagyon örültek, hogy támogatásunkkal megvalósíthatják értékes programjaikat. Hogy kik is nyertek?

A legtöbb szavazatot, több mint 11 ezret, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete szerezte. A tőlünk kapott 400 ezer forintból egy igen különleges játszóteret építenek: céljuk egy olyan játékeszközökkel teli park megépítése, ahol a gyerekek és az állatok egyaránt jól érezhetik magukat. Reményeik szerint így a gyerekek már egészen kicsi kortól megtapasztalhatják, mit is jelent a felelős állattartás.

A második helyezett a Kankalin Közhasznú Néptánc Egyesület “Kertvárosi – piknik: szabadtéri programok unokától a nagyszülőig” nevű kezdeményezése lett. Ők a 200 ezer forintból egy olyan pikniket szeretnének szervezni, ahol a népzene lesz a finom ételek legfontosabb kísérője.

Harmadik helyen pedig a Hódmezővásárhelyi Nyugdíjas Szövetség végzett. Ők azt vallják, hogy idősebb korban is fontos a mozgás. Így a Tescótól kapott támogatásból a sporteszközeiket újítják fel.

Az “Ön választ, mi segítünk” programunk hatodik fordulója is elindult már.  A Tesco 42,7 millió forinttal támogatja a helyi szervezetek munkáját, programjait. A környezetetekben működő szervezeteknek, egyesületeknek ti is ajánljátok programunkat, hiszen közösen tudunk boldogabb lakóközösségeket teremteni.