Beteg gyerekek táborozásáért húzott futócipőt Ocskó Niki és Török Isti!

2019. április 10.

Két kollégánkra is nagyon büszkék vagyunk! Egy igazán felemelő jótékonyságban vesznek részt. Ocskó Niki és Török Isti is ott lesz a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon, hogy minden egyes lefutott kilométerrel beteg gyerekeknek segítsen. Az Élménykülönítmény oldalon figyelemmel kísérhetitek, hol tartanak a kilométerek gyűjtésében, és ti is támogathatjátok, sőt terjeszthetitek is futóink szép vállalását. Most ismerjétek meg őket közelebbről! Hajrá, Niki és Isti!

Niki szentesi áruházunkat erősíti mint vevőszolgálati specialista, Isti Balatonfüreden vevőszolgálati vezető. Hogy mi a közös bennük? Mindketten adománygyűjtési céllal fogják teljesíteni a 34. Wizz Air Budapest Félmaratont, a Bátor Tábor Alapítvány Élménykülönítmény nevű jótékonysági sportközösségének tagjaként. Mindketten szorgalmasan róják a kilométereket, és reméljük, sikerül a vágyuk: egyenként 150-150 000 forinttal hozzájárulni az alapítvány munkájához. Erről is kérdeztük mindkettejüket.

Niki, honnan jött az ötlet, hogy csatlakozz a kezdeményezéshez?

Az Élménykülönítményhez való csatlakozásom által  most nekem is lehetőségem nyílt arra, hogy segítsem a beteg gyerekeket. Szeretném így terjeszteni a Bátor Tábor hírét, mert hiszek benne, hogy rokonaim és barátaim is mozgósíthatók egy ilyen jó ügy érdekében. Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy lefutom a félmaratont és ezzel 150 000 forintot gyűjtök össze a gyerekek ingyenes táboroztatásra. Remélem, sok ismerősöm, kollégám fog mellém állni, e nemes ügy érdekében.

Hogy tervezed a felkészülést?

Szerencsére ebben segítséget kapok a tábortól. Tapasztalt futóedzők által készített edzéstervet kapok a verseny napjáig.

Hogyan buzdítod majd adományozásra az embereket?

Az adománygyűjtési célt csak akkor fogom elérni, ha kérek. Ha kimondom és felvállalom a barátaim, ismerőseim, kollégáim előtt, hogy konkrét segítség reményében keresem meg őket. Úgy gondolom, nincsen ebben semmi szégyellnivaló, hiszen a világ egyik legjobb céljára gyűjtők pénzt, nem saját magamnak. 🙂

Mióta vagy a tescós csapat tagja? 

  1. augusztusa óta vagyok tescós! 🙂

Niki profilját ITT tudjátok megnézni!


Isti, akinek profiljára IDE kattintva tudtok eljutni, Nikitől is hallott a jótékony akcióról.

Azt mondja: “Egy ismerősöm tavaly már sikeresen végigcsinálta ezt a nemes kezdeményezést. Niki nemrég mondta, hogy ő is csatlakozik a gyűjtéshez, úgy gondoltam, hogy ha már olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy egészségem nem gátolja meg a rendszeres sportolást és ezzel beteg gyerekeken segíthetek, akkor miért ne tenném meg?

A felkészülésről: “Nincsen konkrét edzéstervem, hetente 3-4-szer járok el futni, ilyenkor rövidebb-hosszabb távokat szoktam megtenni. Emellett pedig eljárok úszni és fallabdázni. Így, hogy már itt a jó idő, a bicikli és a görkori is elő fog kerülni. :)”

Arról, hogyan buzdítja adományozásra az embereket: “Leginkább a közösségi médiában szeretném megszólítani az embereket, de emellett mindenképp barátokon, rokonokon, ismerősökön keresztül szeretném a megtett kilométereimet „árulni”. Valamint nagyon bízok a tescós család segítségében is, hisz már nagyon sok jótékonysági kezdeményezést támogattunk. Még nagyon az út elején vagyunk, de bízok benne, hogy szeptemberig sikerül összegyűjteni a kitűzött célt.”

Tescós névjegy: “2010-ben diákként csatlakoztam a balatonfüredi áruház nyitós csapatához, majd 2011 februárjában komissiózóként kezdtem meg tescós pályafutásom. Azóta végigjárva a ranglétrát, minden területen betöltöttem már sok pozíciót, 2016 óta vevőszolgálati vezetőként tevékenykedem.”

Isti egy pár napja is nagyot lépett, pontosabban futott előre: a velencei tavat hódította meg! Blogbejegyzését itt olvashatjátok részletesen!

A Bátor Tábor Alapítványról: 17 éve foglalkozik daganatos és krónikusan beteg gyerekek és családtagjaik élményterápiás táboroztatásával. Évente közel 1000 táborozónak biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat – olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez.