Glamour-napok: a Tescóban is hatalmas kedvezmények várnak!

2019. április 11.

Ha Glamour-napok, akkor természetesen irány a Tesco. Csütörtöktől vasárnapig mi is nagyszerű ajánlatokkal várjuk azokat, akik kuponokkal érkeznek hozzánk. Olvass tovább a részletekért!  

Szeretnél egy új felsőt, esetleg már ki is néztél magadnak egy csinos szandált az F&F kollekcióból? Ne halogasd tovább a vásárlást! A hétvégén, csütörtöktől vasárnapig, Glamour-kuponnal 20%-kal olcsóbban tudsz megvásárolni minden F&F ruhát. Bravúros ajánlat, igaz?  Mi biztosan nem hagyjuk ki.

Kedvcsinálóként:

 

A nyaralásodra is több pénzt félre tudsz tenni, ha most szerzed be a fürdőruhád és a szandálod. Nézd csak:

 

A kedvezmény a kiegészítőkre is vonatkozik:

 

A Glamour kuponok segítségével a Tescóban 30% kedvezményt kapsz most a Remington szépségápolási termékekre és 25% kedvezményt a Philips kisháztartási gépekre és szépségápolási termékekre.

A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az áprilisi Glamour magazinban található Glamour-kuponfüzetben, és a Glamour-napok applikációban. A kupon 2019. április 11–14. között használható fel a Tesco áruházakban. A 20% kedvezményt a termékek végösszegéből vonjuk le. Az F&F ajánlata a kiárusításban lévő termékekre is vonatkozik. A választék áruházanként változó és eltérő lehet.